За нас

Стремежът на Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД е да отговорим на високите изисквания за качество на транспортните услуги. Ние предлагаме богат избор на маршрути и се стремим да осигурим условия за комфортно и сигурно пътуване по нашите автобусни линии.

Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД ежедневно осъществяват превоз на пътници по над 30 редовни и сезонни автобусни линии в България. Дългогодишният опит, традицията и високото качество на автотранспортните услуги на Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД са запазена марка за стандарт в автобусния превоз.

Над 30 офиса в страната и над 300 души квалифициран персонал се грижат за качеството на нашите услуги, чийто основен приоритет са сигурност, надеждност и комфорт. Автобусите на Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД са оборудвани с аудиовизуална техника, интернет, климатични инсталации, DVD-плейъри, TV-приемници с два монитора, микрофони и двойни подлакътници.

Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги. Техническата поддръжка на автопарка се извършва в собствена автобаза.

От 1 април 2019 г. трите български бранда – Етап-Адресс, ГРУП ПЛЮС и Юнион Ивкони са заедно като собственост и управление на Транспект АД, със стремежа да се развиват обществените превози устойчиво, ефективно и безкомпромисно при спазване на стандартите. Така мрежата на трите търговски марки стана основна в автобусните превози в България – 400 курса на ден до 255 населени места, с превозвани средно 8 000 пътници на ден. 70 офиса в страната и няколко стотин души квалифициран персонал се грижат за качеството на нашите услуги, чийто основен приоритет са сигурност, надеждност и комфорт.

Етап-Адресс e член на Националното сдружение на автобусните превозвачи в България (НСАПБ). Основната си дейност – пътнически автотранспорт в страната и чужбина, започва през ноември 1994 година. Етап-Адресс има лиценз за международен превоз на пътници от 1998 година и е линцензиран туристически агент и туроператор. ГРУП ПЛЮС ЕООД е регистрирана в град София на 27 април 2001 година с основна дейност пътнически автотранспорт в страната. От 2006 е с лиценз за международен превоз на пътници.