Новини

От 1 февруари 2023 г. деца до 10 годишна възраст ще пътуват безплатно билет на територията на България

По силата на Постановление №10 от 25 януари 2023 г. за изменение и допълнение на нормативни актове на Министерския съвет, за времето от 1 февруари 2023 г. до 31 декември 2023 г., деца до 10 навършени години пътуват безплатно и с превозен документ – карта за безплатно пътуване по вътрешноградския и билет с нулева стойност по междуселищния автомобилен транспорт.

Уважаеми пътници, за да се възползвате от тази отстъпка, е необходимо да предоставите акт за раждане на детето. Само срещу него можете да получите безплатен билет. Всички каси на „Груп Плюс“ в страната Ви окачват и нашите служители ще Ви окажат съдействие при покупка на билети за избрана от Вас дестинация. Поради спецификата на нормативната уредба безплатни билети не могат да се заявяват on-line.

Билети за пътнически превоз, на деца до 10 навършени години по междуселищния автомобилен транспорт в страната, се издават по реда на Закона за автомобилните превози, срещу представяне на акт за раждане на децата.

Желаем Ви приятно пътуване!

Юнион Ивкони и Груп Плюс търсят фирми с туроператорски или турагентски лиценз

Юнион Ивкони и Груп Плюс търсят фирми с туроператорски или турагентски лиценз за съвместна дейност в следните градове:

Черноморец, Равда, Ахелой
Бяла (Русе) и Завет
Пирдоп, Карлово и Калофер
Радомир
Разлог, Банско, Добринище, Огняново
Албена, Златни Пясъци, Кранево
Хисаря, Павел Баня, Панагюрище

За повече информация, може да се свържете на имейл: andromaha@union-ivkoni.com.

Транспортният сектор обедини усилия в защита на гражданите

Започват ефективни протестни действия в цялата страна

Близо 100% от представителите на българския транспортен сектор обявяват ефективни протестни действия от 10 май 2022 г. Зад Декларацията и стачните действия застават Асоциация на българските предприятия за международни превози и пътища (АЕБТРИ), Българската асоциация на сдруженията в автомобилния транспорт, Българско обединение на шофьорите, Европейски транспортен клъстер, Камара на автомобилните превозвачи в България, Конфедерация на автобусните превозвачи, Национално сдружение на Българските превозвачи и Съюз на международните превозвачи.

Ефективните протестни действия нямат политически мотив, те са с икономическа и социална насоченост и в подкрепа на всички български граждани. Цената на транспорта за пътници и стоки зависи от действията на държавата. Това, което наблюдаваме е бездействие, безхаберие и явна активна провокация към транспортния бизнес. Липсата на адекватна транспортна политика доведе до увеличаване на цените за крайните потребители, фалит на транспортни компании и загуба на работни места.

Ние, представителите на транспортния бранш в България, винаги сме били последователни в исканията си и готови за диалог с всяко правителство. Предлагаме конкретни мерки, които да облекчат сложната икономическа ситуация, породена от КОВИД кризата и войната в Украйна. Високите цени на горивата се отразяват на всеки български гражданин.

Нашите аргументирани искания са:

1. Премахване на биокомпонента в горивата за 6-месечен период.
2. Намаляване на акциза на горивата с 50% за период от 6 месеца.
3. Мораториум върху разширяването на обхвата и размера на ТОЛ таксата, планирано от правителството за юли 2022 г.
4. Осигуряване на необходимите средства за гарантиране на транспортната услуга на българските граждани - субсидии за нерентабилните линии и компенсации за преференциалните пътувания на ученици, пенсионери и другите правоимащи групи в реален размер, защото в момента превозвачите субсидират транспорта, а не държавата субсидира превозвачите.
5. Оставки на Николай Събев, Гроздан Караджов и Асен Василев заради липсата на конструктивен диалог, липсата на експертиза и каквито и да било антикризисни мерки за подкрепа на сектора и българските граждани.

Защо този протест е важен за всеки български гражданин, а не само за транспортния бизнес?

1. Ако правителството уважи исканията ни, всички българи ще плащаме с около 45 стотинки (общо от биокомпонента и акциз) по-малко за литър гориво, тоест ще се върнем под нивата от 3,00 лева. Затова призоваваме всички хора, за които цените в момента са непосилни, да ни подкрепят!

2. Ако не се вземат спешни мерки за понижаване цените на горивото и правителството не се откаже от разширяването на обхвата и увеличението на ТОЛ таксата, това ще доведе по веригата до оскъпяването на всеки един продукт, който купувате - хляб, плодове, зеленчуци, мляко, лекарства. Транспортът е част от цената на всеки продукт. Нека вземем за пример, хляба, и си представим пътя му до нашата маса – той достига до трапезата чрез транспорт на посевните семена, транспорт на зърното, транспорт на брашното и другите съставки, транспорт на готовия хляб, който може да е на няколко различни етапа. Оскъпяването на всяка една от тези стъпки без съмнение ще доведе до осезаемо увеличение на крайната цена, която всеки плаща в магазина.

3. Ако не се осигурят средства за слабо населените места, все повече хора ще бъдат без транспорт и ще бъдат откъснати от света. Сериозен риск има и за градския транспорт в редица градове, защото автобусните превозвачи фалират. Така наречената от министър Събев „хранилка“ представлява Регламент 1370 на Европейската комисия, който ясно регламентира отговорностите на Възложителя на транспортната услуга, т.е. на държавата през общините. В България не само, че не се спазват тези отговорности, като Възложителят не доплаща на превозвачите необходимия ресурс, но и държавата ще лиши 16 правоимащи групи граждани, сред които са ученици, пенсионери, студенти и многодетни майки от възможността да пътуват с намаление. При така увеличените разходи за транспорт, дори направеното увеличение на цените на билетите не може да компенсира загубите. В момента те се покриват от автобусните превозвачи. Благодарение на тяхната воля този превоз още не е спрял, но ако исканията не бъдат удовлетворени поетапно ще се случи точно това, защото фирмите вече не могат да понесат тази финансова тежест и има масови фалити. Това не е заплаха, намерение или прищявка. Това е факт, защото всеки ден фалират превозвачи.

4. Темата за ТОЛ таксите не поставя в опозиция професионалните превозвачи и всички българи, които имат личен автомобил. И в момента за ТОЛ такси за един камион превозвачите плащат между 15 и 25 хил. лева годишно. С промяната от 1 юли цената ще нарасне до 75 хил. лева. Това трикратно увеличение ще се отрази в цените на транспорта и съответно на всички продукти, които се плащат от гражданите. МРРБ обещава намаление на годишната винетка за лек автомобил с 9,00 лева, но в същото време инкасира скрито инфлация от 900 лева през цените на продуктите, които всяко българско семейство потребява.

5. Всяка година автомобилният бранш внася в хазната на България над 1 млрд. лева от преки данъци, осигуровки и пр. Тези пари отиват в бюджета и могат да се ползват от всички български граждани. Ако фирмите фалират, няма да има данъци, и тези средства няма да могат да се ползват за образование, здравеопазване, социални дейности за всички българи.

6. Българският транспортен бранш е пряк и непряк работодател на над 100 000 българи, като заплащането е едно от най-добрите в страната. От работата на тези хора зависи издръжката и достойния живот на между 300 000 и половин милион българи.

Транспортният сектор в България се държи конструктивно, защото залогът е не само бъдещето на нашия бранш и работните места на хората, които представляваме, но и на всички българи. Ние слагаме на масата за преговори нашите предложения. Ние се обявяваме в защита на всички българските пътници и потребители!

Пътуване свободно от вируси с иновативни UV системи за дезинфекция на въздуха в автобусите

Колкото и дълго да е пътуването с автобус, можете да бъдете сигурни, че въздухът на борда е пречистен и е без бактерии, вируси и най-важното - COVID-19.

Въздухът в автобуса се дезинфекцира в затворен тип облъчвател, който убива всички микроорганизми без да отделя вредно лъчение в помещението. Това е част от завършения вече цикъл на дезинфекция, който се прилага при превоза на пътници - от външната дезинфекция на корпуса на автобуса през вътрешната дезинфекция на салона до осигуряването на чист въздух по време на пътуването.

Светодиодните UVС облъчватели, инсталирани в автобусите на „Юнион Ивкони", "Етап Адресс" и "Груп плюс" са сертифицирани за съответствие след тестване в Лабораторията по "Дезинфекция, стерилизация и биоиндикатори" към Националния център по заразни и паразитни болести. Устройствата облъчват с голяма мощност преминаващия през уреда въздух, в който се намират вируси, бактерии и други зловредни микроорганизми и ги унищожават напълно. Изпитването на този вид UV системи показва над 98% редукция, което на практика означава пълно изтребване на микрофлората и то след работа на уреда в продължение само на час и половина. Това сочат изчисленията за обема на един голям автобус.

Пряко впечатление от работата на тези устройства има д-р Димитър Панев, ортопед травматолог с дълъг професионален опит в Самоков и в София. От половин година в болницата, в която той основно работи, са монтирани същия тип затворени UV системи и се отчита ефект на пълна безопасност за пациентите и медицинския персонал. Ултравиолетовите лъчи се използват от години в болничните заведения за дезинфекция, припомня д-р Панев. Но в случая те действат в затворения корпус на уреда като унищожават ДНК/РНК на микроорганизмите и така блокират тяхното размножаване и развитие. Директно лъчение върху хората няма, не се отделя и озон.

Монтираните в салона на автобуса устройства са пригодени за непрекъснат цикъл на работа. Така независимо къде и колко дълго пътуват, хората могат да бъдат сигурни, че въздухът на борда се поддържа чист.

Ръководството на Eтап Адрес и Груп Плюс ЕООД изказва съболезнование на семействата на загиналите пътник и двама шофьори при тежката катастрофа по пътя София - Варна.

Ръководството на Eтап Адрес и Груп Плюс ЕООД изказва съболезнование на семействата на загиналите пътник и двама шофьори при тежката катастрофа по пътя София - Варна. Произшествието е станало вечерта на 21 март край великотърновското село Козаревец. Автобусът на Етап Адрес е с всички необходими валидни документи - технически преглед с валидност до 18.07.2021 г., валидна гражданска отговорност до 29.08.2021 г. и КАСКО, валидно до 05.02.2022 г. Автобусът разполага с Евростандарт 6 и е производство 2016 г. Водачът на автобуса е служител в Етап Адрес/Груп Плюс /двата бранда функционират в рамките на Груп Плюс ЕООД/ от една година и за този период не е имал нито едно нарушение. Документите му за професионална годност и квалификация са във валидност, съответно: карта за квалификация на водача с валидност до 24.04.2021 г., удостоверение за психологическа годност, валидна до 29.06.2023 г., свидетелство за управление на МПС, валидно до 27.03.2022 г. и дигитална карта - 23.01.2023 г. Спазени са всички изисквания за задължителни почивки преди и по време на път. Шофьорът е почивал и управлявал автобуса в съответствие с всички изисквания на Регламент (ЕО) №561/2006 на Европейския парламент и на Съвета. Тръгнал е от София в 19.30 ч. на 21.03.2021 г., неделя, като 20 мин. преди самия инцидент е направена почивка на Автогара Велико Търново. От автогарата е проведен разговор със служители на дружеството. В автобуса по време на ПТП е имало 6 пътници. Ситуацията около инцидента е в процес на изясняване. Ръководството на фирмата оказва пълно съдействие на разследващите органи. Ръководството на фирмата се обръща към пътниците в автобуса с молба за допълнителна информация за инцидента, както и с предложение за съдействие при необходимост.

ОП "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020

На 14.01.2021 година "ГРУП ПЛЮС" ООД сключи административен договор BG16RFOP002-2.091-0150 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 по схема BG16RFOP002-2.091 „Подкрепа за МСП, извършващи автобусни превози, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ Общата стойност на полученото безвъзмездно финансиране е в размер на 450 000,00 лева, от които 382 500.00 ЕФРР и 67 500,00 национално съфинансиране. Предоставената от МТИТС безвъзмездна финансова помощ представлява помощ под формата на преки, безвъзмездни средства съгласно „Временна рамка за мерки за държавна помощ в подкрепа на икономиката в условията на сегашния епидемичен взрив от COVID-19“ от 19.03.2020 г. Периодът за изпълнение на проекта е от 14.01.2021 година до 14.07.2021 година.

Промяна в общите условия.

Уважаеми клиенти, Има промяна в "Общите условия" за превоз на Груп Плюс ООД, може да се запознаете с тях тук.

Възобновяване на курсове

От 23 април 2020 г. "Груп Плюс" възобновява следните курсове по вътрешни линии: София - Варна в 19.30 ч. с обратен курс Варна - София в 11 ч. София - Ген.Тошево в 12.30 ч. и връщане от Добрич в 17 ч.

Спиране на курсове!

Уважаеми клиенти, Във връзка с обявеното извънредно положение, част от курсовете по направления, Варна, Добрич,Русе и Силистра ще бъдат преустановени. За повече информация на тел.029890000, 029891111 и 070018282

НОВИ ЛИНИИ

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, Уведомяваме Ви ,че през месец февруари стартират нови линии на „ГРУП ПЛЮС“ ЕООД, както следва: ∙ От 13.02.2020 год.- София-Велико Търново – Варна , с час на тръгване от София в 07.00 часа ∙ От 14.02.2020 год. -София – Велико Търново-Омуртаг-Търговище-Шумен -Варна, с час на тръгване от София в 08.00 часа От 15.02.2020 год. - София – Велико Търново-Омуртаг-Търговище-Шумен -Варна, с час на тръгване от София в 17.00 часа От 11.02.2020 год.- Варна – Велико Търново – София, с час на тръгване от Варна в 12.30 часа От 13.02.2020 год .- Варна – Шумен – Търговище – Омуртаг – Велико Търново – София, с час на тръгване от Варна в 15.00 часа От 16.02.2020 год.- Варна – Велико Търново – София, с час на тръгване от Варна в 16.00 часа За повече информация, може да се обадите в билетните ни центрове в страната! Приятно пътуване!

ВМЕСТО НАТРУПАНИ ТОЧКИ НОВИ КАРТИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Поради обединяване на резервационните системи на "Груп Плюс" и "Юнион Ивкони" от 08 февруари 2020 г. се преустановява натрупването на точки като подход за получаване на отстъпка при пътувания. Редовните клиенти, които вече имат натрупани точки няма да ги изгубят, а ще могат да ги използват при старите условия до 31 декември 2020 г., след което кампанията окончателно се преустановява.

От 15 февруари 2020 г. стартира нова кампания с клиентски карти и отстъпки, която е обща и за двете фирми. Старите пластики за лоялен клиент на "Груп Плюс" приемат новите услови на новата кампания, с които можете да се запознаете ТУК /Карта "Лоялен клиент"/. Новите пластики можете да откриете в общата мрежа от офиси на "Груп Плюс" и "Юнион Ивкони".

Промяна на линия Габрово-София

Уважаеми клиенти, Фирма „Груп-плюс“ЕООД ви уведомява,че се променя часа на тръгване от гр. Габрово за гр. София Считано от 11.11.2019 год. автобусът от Габрово вечеще тръгва в 15.30 часа. Приятно пътуване!

Карта "Лоялен клиент"

Уважаеми клиенти, Временно се спира издаването на карта „Лоялен клиент“. С уважение, ГРУП ПЛЮС

Летни линии 2019

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, От 14 ЮНИ 2019 год. стартират летните линии на „ГРУП ПЛЮС“ ЕООД, както следва: ∙ От 14.06.2019 год. София-Бургас-Поморие-Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 07.30 часа ∙ От 14.06.2019 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 16.00 часа От 14.06.2019 год. - София-Бургас-Черноморец-Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 23.00 часа От 14.06.2019 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 22.30 часа. Желаем Ви едно незабравимо лято!!! Приятно пътуване!

ВЕЛИКДЕН 2019

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни! Честито Воскресение Христово!

Честит 8-ми март!

Уважаеми Дами, честит 8-ми март! Бъдете горди и уверени, бъдете смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красотата си! И не забравяйте,че Вашето призвание е да правите света по-добър!

Честита Баба Марта!

Баба Марта с усмивка посрещнете и мартенички си вържете. Нека тя със здраве Ви дари, с любов и нежност озари. Щастливи и незабравими дни, много сбъднати мечти!

Честита Коледа и Весела Нова Година!

Честита Коледа и Весела Нова Година! Пожелаваме ви една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Пожелаваме ви една по-щаслива, весела и изпълнена с обич и успехи нова година! Благодарим ви, че сте наши клиенти!!! От екипа на „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

НОВА ЛИНИЯ Силистра-Русе-София

Уважаеми клиенти, От 15.11.2018ч. стартира линията Силистра-Русе-София с час на тръгване от Силистра 22,30ч. и от Русе 00,30ч. Приятно пътуване!

ЛИНИИ ЛЯТО 2018

Уважаеми клиенти, От МАЙ и ЮНИ 2018 год. стартират летните линии на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: ∙ От 18.05.2018 год. София-Бургас-Поморие—Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 07,30 ∙ От 18.05.2018 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 16,00. · От 01.06.2018 год. - София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 23,00. · От 01.06.2018 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 22,30. · От 08.06.2018 год. София-Бургас-Поморие—Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 23,30 · От 09.06.2018 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 21,30. · От 14.06.2018 год. - София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 07,30. · От 15.06.2018 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 15,15. Приятно пътуване!

ВАЖНО! Клубни карти

Уважаеми клиенти, Във връзка с влизането в сила на Регламент за защита на личните данни(GDPR) от 25.05.2018 год., вече няма да се издават Клубни карти „Лоялен клиент“ на място на касите на „Етап-Адресс“ АД и „Груп Плюс“ООД. От 15.05.2018 год. всички картодържатели ще трябва да направят актуализация на клубните си карти през сайта на фирмите. Срокът за актуализация е до 01.07.2018 год. и ако до тогава не е направена, всички карти, които не са активирани, ще бъдат деактивирани и ще се загубат натрупаните до момента точки. Всички издадени и непотърсени до момента карти, ще бъдат служебно анулирани и при желание от страна на клиентите ще трябва да се направи нови регистрация само и единствено през сайта ни. Нови регистрации през сайта на „Етап-Адресс“ АД и „Груп Плюс“ООД за Клубни карти „Лоялен клиент“ ще се приемат след 15.05.2018 год. След направена актуализация на текуща карта или регистрация на нова, валидността им ще бъде 5 години от датата на издаване. Актуализация може да бъде направена от ТУК. С уважение, Етап-Адресс АД Груп Плюс ООД

Летни линии

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, От МАЙ и ЮНИ 2018 год. стартират летните линии на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: ∙ От 18.05.2018 год. София-Бургас-Поморие—Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 07,30 ∙ От 18.05.2018 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 16,00. От 01.06.2018 год. - София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 23,00. От 01.06.2018 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 22,30. От 08.06.2018 год. София-Бургас-Поморие—Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 23,30 От 09.06.2018 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 21,30. Приятно пътуване!

Великденски празници 2018 - предварителна продажба на билети

Уважаеми клиенти, Вече започна предварителната продажба на автобусни билети за предстоящите празници. С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни! Приятно пътуване!

НОВИ ЛИНИИ - ОТ 25.01.2018г.

Уважаеми клиенти, Вече можете да пътувате с новите ни линии по направление СОФИЯ-КЪРДЖАЛИ с час на тръгване 13.15Ч. И 17.00Ч., а от 26.01.2018г. КЪРДЖАЛИ-СОФИЯ с час на тръгване 05.00Ч. и 09.00ч. Приятно пътуване!

НОВИ БИЛЕТНИ ЦЕНТРОВЕ В БУКУРЕЩ!

Уважаеми клиенти, От 20.11.2017 год. вече можете да закупите билети от нашите партньори „МАРИНА ТРАВЕЛ ” в офисинте им в гр.Букурещ, Румъния: - БУКУРЕЩ, ГАРА ДЕ НОРД, ТЕЛ. +40213364046. - БУКУРЕЩ, ЗОНА ЧИРИГИУ, ТЕЛ. +40212223389. Приятно пътуване!

НОВ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР В ТЪРГОВИЩЕ!

Уважаеми клиенти, От 09.10.2017 год. вече можете да закупите билети от нашите партньори „ПОСОКА КОМ” в офисът им в гр.Търговище: - ТЪРГОВИЩЕ, УЛ. „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“ №25, ОФИС №2, ТЕЛ. +359 878 925 710. Приятно пътуване!

НОВА ЛИНИЯ СОФИЯ – РУСЕ 14,00 ЧАСА

Уважаеми клиенти, От 17.09.2017 год. стартира НОВА линия на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: · София - Русе, с час на тръгване от София в 14,00. Приятно пътуване!

НОВА ЛИНИЯ ШУМЕН – СОФИЯ 05,00 ЧАСА

Уважаеми клиенти, От 18.09.2017 год. стартира НОВА линия на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: · Шумен-Велики Преслав-Търговище-Омуртаг-Антоново-Велико Търново, с час на тръгване от Шумен в 05,00. Приятно пътуване!

НОВА ЛИНИЯ РУСЕ - СОФИЯ

Уважаеми клиенти, От 01.09.2017 год. стартира НОВА линия на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД: • Русе – София, с час на тръгване от Русе в 05,30 часа. Приятно пътуване!

ЛИНИИ ЛЯТО 2017

Уважаеми клиенти, От МАЙ и ЮНИ 2017 год. стартират летните линии на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: • От 19.05.2017 год. София-Бургас-Поморие—Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 07,30 • От 19.05.2017 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 16,00. · От 01.06.2017 год. - София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 07,30. · От 01.06.2017 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 22,30. · От 08.06.2017 год. - София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 13,00. · От 08.06.2017 год. - София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 23,00. · От 08.06.2017 год. София-Бургас-Поморие—Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 23,30 · От 09.06.2017 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 07,45. · От 09.06.2017 год. - Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 13,00. · От 09.06.2017 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 21,30. Приятно пътуване!

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ СОФИЯ-ДОБРИЧ 16,00

Уважаеми клиенти, От 15.02.2017г. можете да се възползвате от промоционалните ни цени за билети, както следва: · София - Добрич, с час на тръгване 16.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · София - Варна , с час на тръгване 16.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · София - Шумен , с час на тръгване 16.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · София - Търговище, с час на тръгване 16.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · София - Омуртаг, с час на тръгване 16.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · София – Антоново, с час на тръгване 16.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. Промоцията не важи за закупуване на двупосочни билети по изброените дестинации. При закупуване на билет с промоционална цена не може да се ползва допълнителна отстъпка с клубна карта „Лоялен клиент“. При закупуване на билет за линия, в която има направление с промоционална цена не е възможно да се използва отстъпка с клубна карта по направленията в цялата линия! Приятно пътуване!

НОВА ЛИНИЯ ДОБРИЧ-СОФИЯ 23,30 И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

Уважаеми клиенти, От 15.02.2017г. стартира нова линия на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД от Добрич до София, с час на тръгване в 23,30 часа, за която можете да се възползвате от промоционалните ни цени за билети, както следва: · Добрич – София, с час на тръгване 23.30 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · Варна – София, с час на тръгване 00.45 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · Шумен – София, с час на тръгване 01.45 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · Търговище – София, с час на тръгване 02.15 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · Омуртаг – София, с час на тръгване 02.45 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. · Антоново – София, с час на тръгване 03.00 на цена от 24 лева за еднопосочен билет. Промоцията не важи за закупуване на двупосочни билети по изброените дестинации. При закупуване на билет с промоционална цена не може да се ползва допълнителна отстъпка с клубна карта „Лоялен клиент“. Приятно пътуване!

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ 2016

На 25-ти и 26-ти ноември 2016 година, София ще бъде домакин на Европейското първенство по карате, направление WKO, в зала „Арена Армеец“. Очакват се зрелищни битки между най-добрите в Европа. Един от спонсорите на събитието е „Етап-Адресс“ АД, който е ангажиран с осигуряване на транспорт на всички делегации, включително и придружаващи лица.

НОВИ ЛИНИИ СОФИЯ - БУКУРЕЩ - СОФИЯ

Уважаеми клиенти, От месец СЕПТЕМВРИ 2016 стартират НОВИ линии на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: •От 11.09.2016 София-Русе-Букурещ, с час на тръгване от София в 15,30. •От 12.09.2016 год. Букурещ-Русе-София, с час на тръгване от Букурещ в 06,30. Приятно пътуване!

НОВИ ПО-НИСКИ ЦЕНИ

Уважаеми клиенти, От 27.07.2016 има нови по-ниски цени по направленията София - Златни пясъци, София - Кранево, София – Албена, София - Балчик, София – Каварна и София – Шабла: · Цена за еднопосочен билет 33 лева. · Цена за двупосочен билет 55 лева. Приятно пътуване!

НОВО РАЗПИСАНИЕ РУСЕ - СОФИЯ

Уважаеми клиенти, От 01.08.2016 има промяна в разписанието на някои от линиите от Русе до София на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: · Линията в 11,00 часа от Русе до София се променя и часът на тръгване от Русе ще е в 10,30. · Линията в 14,30 часа от Русе до София се променя и часът на тръгване от Русе ще е в 14,00. Приятно пътуване!

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

Уважаеми клиенти, От 11.07.2016г. можете да се възползвате от промоционалните ни цени за билети, както следва: · Сл.бряг – София, с час на тръгване 00,01 и 05,00 на цена от 20 лева за еднопосочен билет. · Несебър – София, с час на тръгване 00,11 и 05,10 на цена от 20 лева за еднопосочен билет. · Равда – София, с час на тръгване 00,16 и 05,15 на цена от 20 лева за еднопосочен билет. · Ахелой – София, с час на тръгване 00,26 и 05,25 на цена от 20 лева за еднопосочен билет. · Поморие – София, с час на тръгване 00,51 и 05,50 на цена от 20 лева за еднопосочен билет. · Бургас – София, с час на тръгване 01,31 и 06,30 на цена от 20 лева за еднопосочен билет. Промоцията важи и за закупуване на двупосочни билети по изброените дестинации. Приятно пътуване!

НОВА ЛИНИЯ ЛЯТО 2016

Уважаеми клиенти, От месец ЮНИ 2016 стартират още НОВИ летни линии на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: •От 29.06.2016 to 28.08.2016 год. София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 05,30. •От 29.06.2016 год. до 28.08.2016 год. Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 15,15. Приятно пътуване!

НОВО РАЗПИСАНИЕ ЛЯТО 2016

Уважаеми клиенти, От месец ЮНИ 2016 има промяна в разписанието на някои от линиите на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: · От 10.06.2016 год. стратира линията София-В.Търново-Омуртаг-Търговище-Шумен-Варна-Бяла, с час на тръгване от София в 05,30. · От 10.06.2016 год. стратира линията Бяла-Варна-Шумен-Търговище-Омуртаг-В.Търново-София, с час на тръгване от Бяла в 23,45. · От 16.06.2016 год. до 14.09.2016 год. включително няма да пътува линията София-В.Търново-Омуртаг-Търговище-В.Преслав-Шумен, с час на тръгване от София в 17,00. · От 17.06.2016 год. до 15.09.2016 год. включително няма да пътува линията Шумен-В.Преслав-Търговище-Омуртаг-В.Търново-София, с час на тръгване от Шумен в 06,30. · На 17.06.2016 и 24.06.2016 год. няма да пътува линията София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 16,45. · От 17.06.2016 год. стратира линията София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 18,30, която ще пътува САМО ВСЕКИ ПЕТЪК до края на летния сезон. Приятно пътуване!

НОВИ ЛЕТНИ ЛИНИИ 2016

Уважаеми клиенти, От месец ЮНИ 2016 стартират летните линии на „ЕТАП-АДРЕСС“ и „ГРУП ПЛЮС“ ООД, както следва: · От 01.06.2016 год. София-Бургас-Поморие-Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 07,30. · От 03.06.2016 год. София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 07,30. · От 10.06.2016 год. София-Бургас-Черноморец—Созопол-Приморско-Китен-Царево-Варвара-Ахтопол, с час на тръгване от София в 23,00. · От 10.06.2016 год. София-Бургас-Поморие-Ахелой-Равда-Несебър-Слънчев бряг, с час на тръгване от София в 23,30. · От 01.06.2016 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 16,00. · От 03.06.2016 год. Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 22,30. · От 11.06.2016 год. Ахтопол-Варвара-Царево-Китен-Приморско-Созопол-Черноморец-Бургас-София, с час на тръгване от Ахтопол в 13.40. · От 12.06.2016 год. Слънчев бряг-Несебър-Равда-Ахелой-Поморие-Бургас-София, с час на тръгване от Слънчев бряг в 00,01. Приятно пътуване!

НОВИ ЛИНИИ СОФИЯ-РАЗГРАД И РАЗГРАД-СОФИЯ

Уважаеми клиенти, От 13.04.2016 год. стартират линиите София-Разград, с час на тръгване от София в 18,00, и от 14.04.2016 год. Разград-София, с час на тръгване от Разград в 08,00. Приятно пътуване!

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА СИЛИСТРА - СОФИЯ

Уважаеми клиенти, От 24.10.2015г. можете да се възползвате от промоционалната ни цена за билети Силистра – София, с час на тръгване 00,30. Приятно пътуване!

НОВ АДРЕС СПИРКА ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

Уважаеми клиенти, От 26.10.2015 год. всички автобуси на „Етап-Адресс” АД и „Груп Плюс” ООД , преминаващи през гр. Велико Търново, ще спират и тръгват от автогара Юг, ул. Христо Ботев №74. Приятно пътуване!

НОВИ БИЛЕТНИ ЦЕНТРОВЕ В ПЛОВДИВ И ПАЗАРДЖИК!

Уважаеми клиенти, От 01.09.2015 год. вече можете да закупите билети от нашите партньори „АРДА ТУР” в офисите им в гр.Пловдив и гр.Пазарджик: - ПЛОВДИВ, БУЛ. „ХРИСТО БОТЕВ“ №47, АВТОГАРА ЮГ, ТЕЛ. +359 892 207 341 - ПАЗАРДЖИК, УЛ. „ХРИСТО КАСАБВЕЛОВ“, НОВАТА АВТОГАРА, ТЕЛ. +359 892 207 340 Приятно пътуване!

ОТСТЪПКА 20% ОТ 14.07.2015г.

Уважаеми клиенти, Всички клиенти, които имат клубна карта "Лоялен клиент" на Етап-Адресс АД и Груп Плюс ООД ползват 20% отстъпка от цената на билетите от 14.07.2015г. За да получите отстъпката е необходимо да представите картата си при закупуване на билет или да въведете номера си при закупуване на билет онлайн. Отстъпката важи само за еднопосочни билети. Приятно пътуване!

НОВ АДРЕС НА КАСАТА В ГРАД БУРГАС!

Уважаеми клиенти, От 25.05.2015 год. касата на „Етап-Адресс” АД и „Груп Плюс” ООД в гр. Бургас ще се помещава на автогара Запад, в близост до магазин „БИЛЛА“. Заповядайте!

НОВ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР В ПЕРНИК

Уважаеми клиенти, От 01.04.2015 год. ще можете да закупувате билети за автобусите на „Етап-Адресс“ АД и „Груп Плюс“ ООД от нашите представители в град Перник „БУС ПЕРНИК” ООД, ул. Железничарска №15, телефон за връзка +359 898 617 897. Приятно пътуване!

ОТСТЪПКА ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА „КЛУБ 5*“

Уважаеми клиенти, От 13.03.2015 год. „Етап-Адресс” АД и „Груп Плюс” ООД са официални партньори на „КЛУБ 5*“. При закупуването на билет, членовете на „КЛУБ 5*“ имат право на 10% отстъпка от редовната цена след предоставяне на клубната им карта. Приятно пътуване!

Н О В О – БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР

Уважаеми клиенти, От 28.11.2014 год. „Етап-Адресс” АД и „Груп Плюс” ООД са официалени партньори на Бългаския Спортен Тотализатор. На касите ни в градовете Габрово, Силистра и Търговище ще могат да се приемат залози за тиражите. Заповядайте!

МЕЖДУНАРОДНИ БИЛЕТИ ДО ГЕРМАНИЯ И ГЪРЦИЯ

Уважаеми клиетни, От 15.01.2014 год. вече можете да закупите международни билети на фирма „АРДА ТУР”. Предлаганите от тях дестинации са директни линии до Гърция, Германия, Чехия, Унгария, Австрия и Словакия. Каси, от които може да закупите билети, са в градовете София, Бургас, Варна, Добрич, Велико Търново, Разград, Русе, Силистра, Кърджали и Габрово. Заповядайте!